Mobiel+ Mobiliteitsservice

MobielPlus MobiliteitNiet alle meerwaarde van het rijden in een Mitsubishi is direct zichtbaar. Daarom biedt Mitsubishi u Mobiel+. Het Mitsubishi-label voor alle diensten die vallen onder de drie pijlers Onderhoud, Services en Privileges.


Iedere Mitsubishi is gemaakt om te blijven rijden. Maar mocht u desondanks toch een keer stil komen te staan, dan helpt Mitsubishi u altijd weer op weg.


GRATIS BIJ ELKE ONDERHOUDSBEURT
Binnen de fabrieksgarantie van 3 jaar bent u verzekerd van hulp bij pech onderweg. Voor Mitsubishi’s ouder dan 3 jaar bieden wij u de Mitsubishi Mobiliteitsservice GRATIS aan. Er zijn slechts twee voorwaarden aan verbonden. Uw auto is in onderhoud bij een Erkend Mitsubishi Servicepunt én uw auto krijgt fabrieksvoorgeschreven onderhoud.


VERZEKERD VAN HULP IN BINNEN- EN BUITENLAND
Hulp in Nederland
Met de Mitsubishi Mobiliteitsservice wordt uw auto wordt ter plekke gerepareerd of naar de dichtstbijzijnde Mitsubishi-dealer gebracht. 24 uur per dag, 7 dagen in de week.


Woonplaatsservice
De pechhulp geldt ook in uw eigen woonplaats. Bijvoorbeeld als uw auto niet wil starten of als u de leutels in de auto heeft laten liggen. En zelfs als u per ongeluk de verkeerde brandstof heeft getankt.


Hulp in het buitenland
Tevens kunt u in heel Europa kunt u op de Mitsubishi Mobiliteits Service rekenen. Bel in het geval van pech direct ons alarmnummer en u krijgt een Nederlands sprekende hulpverlener die u snel weer op weg helpt.Vervangend vervoer
Met de Mobiliteits Service Card garandeert Mitsubishi uw mobiliteit in zowel binnenland als uitenland. Indien uw auto niet op de dag van de pechmelding te repareren is heeft u recht op vervangend vervoer voor de duur van maximaal 2 werkdagen. De Mitsubishi Mobiliteitsservice biedt u nog veel meer voordelen. Vraag uw receptionist naar de voordelen van de Mitsubishi Mobiliteits Service of ga naar www.mobielplus.nu en download de voorwaarden.

Mobiliteit


Mobiliteit CardDE MITSUBISHI MOBILITEITS SERVICECARD
U kunt deze unieke service gemakkelijk ’levenslang’ GRATIS verlengen. Na iedere onderhoudsbeurt ontvangt u van uw Mitsubishi-dealer uw eigen Mitsubishi Mobiliteits Service Card, die tot de volgende voorgeschreven onderhoudsbeurt geldig is (maximaal 1 jaar). Hiermee bent u verzekerd van hulp bij pech in zowel binnen- als buitenland.


Bent u langer dan 1 jaar niet bij uw Mitsubishi-dealer geweest, dan kunt u een instapkeuring laten uitvoeren voor slechts € 9.95.


DE GOEDKOOPSTE PECHHULP VAN NEDERLAND VINDT U GEWOON BIJ UW EIGEN MITSUBISHI-DEALER


De Mitsubishi Mobiliteitsservice wordt verleend door dé pechhulpverlener van Nederland. Een betrouwbare partner met een uitstekende staat van dienst. Naast de uitstekende voorwaarden biedt de Mitsubishi Mobiliteitspas u ook direct voordeel in uw portemonnee. Een vergelijkbare service bij een andere aanbieder kost minimaal € 55,00.*


*Prijsmoment januari 2013. Vergelijk o.b.v. goedkoopste aanbieder in de markt, pechhulp Europa incl. woonplaats service, auto 4 jaar oud.

MOBIEL+ MOBILITEITSSERVICE
De voordelen op een rij:

  • Gratis hulp bij pech
  • Reparatie ter plaatse of eventueel sleephulp naar de dichtstbijzijnde Mitsubishi-dealer
  • Dekking in heel Europa inclusief uw eigen woonplaats
  • Kwalitatieve en vakkundige hulp
  • Gratis vervangend vervoerdekking (max. 2 dagen)
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
  • Geen andere hulpdienst meer nodig

Wat klanten over Nijman vertellen:

Mobiel+ Mobiliteitsservice

  • Autobedrijf Nijman B.V. - Uw Mitsubishi-dealer in de regio
  • Autobedrijf Nijman B.V. - Uw Mitsubishi-dealer in de regio
  • Autobedrijf Nijman B.V. - Uw Mitsubishi-dealer in de regio
Standaard zorgeloos scooter rijden