Algemeen nieuws

 

Nederlander wint Europese Mitsubishi Technician Contest 2017.
Amstelveen 23 juni 2017

Arno Mennink is de beste Mitsubishi-Monteur van Europa!

Arno Mennink is de beste Mitsubishi-monteur van Europa. De Nederlandse technicus en 1e monteur bij Mitsubishi-dealer Nijman in Borculo is de grote winnaar van de Europese Mitsubishi Technician Contest 2017.

De Mitsubishi Technician Contest is een grootschalig evenement van Mitsubishi Motor Europe. Arno Mennink won afgelopen maart de nationale competitie en kwalificeerde zich daarmee voor de Europese finale op 22 juni 2017, waaraan twaalf nationale winnaars met elkaar de strijd aangingen voor de Europese titel.

Na een zenuwslopende en intensieve finale vol praktijkopdrachten kwam Mennink als winnaar uit de bus. De Nederlander is officieel de beste Mitsubishi-monteur van Europa en is verzekerd van deelname aan de prestigieuze Global Service Skills Contest, ofwel de wereldfinale die in Japan plaatsvindt.

Hoog kennisniveau
Bij Mitsubishi Motors staat een goede servicekwaliteit hoog in het vaandel. Het merk hecht veel waarde aan de kennis en deskundigheid van technici en investeert daarom veel in educatie en bijscholing. Ook worden werknemers gestimuleerd en beloond om het kennisniveau op peil te houden. De Mitsubishi Technician Contest is daarvan een goed voorbeeld. Nederlandse Mitsubishi-monteurs hebben in het verleden vaker uitstekend gepresteerd in de Europese finale, met een eerste plaats in 2004 en een tweede plaats in 2006

 


 

Automonteur Arno Mennink laat zich niet kisten door een storing.
23-03-2017


 

Klaargemaakt voor relatie de EVO Tommi Mäkinen Edition

EVO Tommi Makinen Edition


 

2015 SpaceStar met zwart dak en velgen

SpaceStar Zwart dak en velgen


 

Forté Air Conditioner Treatment

Schimmels en sporenelementen vinden een voedingsbodem in een vochtige omgeving zoals op de buitenzijde van de verdamper van een airconditioningsysteem. Als het interieur van de auto slecht geventileerd wordt, is een muffe lucht waarneembaar. De bekleding van de auto vormt een soortgelijke voedingsbodem voor micro-organismen. Bij gebruik volgens voorschrift biedt Forté Air Conditioner Treatment de volgende voordelen:
Forte Air Conditioner Treatment

 • Onaangename geuren die in een vochtige omgeving ontstaan, bijvoorbeeld wanneer het airconditioningsysteem langere tijd niet wordt gebruikt, worden geneutraliseerd.
 • De eventueel vrijkomende geuren tijdens het afbreken van de schimmels worden door een odeur afgeschermd.
 • Schimmels en sporenelementen die o.a. allergieën en astma kunnen veroorzaken worden verwijderd.


Forté Air Conditioner Treatment is een speciaal reinigingsproduct dat een antimicrobisch agens bevat dat schimmels en sporenelementen verwijdert. Dit antimicrobisch agens is, indien volgens voorschrift toegepast, veilig in gebruik voor mens en dier en heeft geen nadelig effect op de onderdelen van het te behandelen airconditioningsysteem, noch op de bekleding van het interieur van automobielen.

 

 


 

Forté Motor Flush

forte motor flush

Forté Motor Flush is een complex mengsel van speciale oplos-, dispergerende en reinigingsmiddelen dat aan de oude motorolie wordt toegevoegd, voor de olie verversing. Bij gebruik volgens voorschrift biedt Forté Motor Flush de volgende voordelen:

 • Verwijdert black en white sludge en ingedikte olie uit het motorcarter.
 • Reinigt en smeert de motor inwendig.
 • Neutraliseert de zuurgraad van de achterblijvende motorolie.
 • Voorkomt dat een deel van het additiefpakket van de nieuwe olie verbruikt wordt om residu van de oude olie te neutraliseren.
 • Reinigt zuigerveergroeven, waardoor de zuigerveren weer naar behoren kunnen functioneren.
 • Stabiliseert de compressie-einddrukken en de cilindervulling.
 • Reinigt hydraulische klepstoters en systemen voor verstelling van de nokkenastiming.
 • Vermindert de inwendige vervuiling via het EGR- en carterventilatiesysteem en reduceert de roetbelasting van roetfilters bij dieselmotoren.
 • Herstelt verloren motorvermogen en heeft een gunstige invloed op het brandstofverbruik.

Forté Motor Flush is speciaal ontwikkeld om een motor inwendig efficiënt te reinigen, terwijl de smeercapaciteit tijdens de reinigingsprocedure behouden blijft. Forté Motor Flush is onschadelijk voor motordelen, inclusief uitlaatgasnabehandelingsystemen. Het product is volledig compatibel met alle soorten motoroliën voorzien van classificaties en specificaties volgens ACEA, API, ILSAC en afzonderlijke automobielfabrikanten.

Forté Motor Flush kan veilig toegepast worden bij motorfietsen voorzien van een natte plaatkoppeling, omdat het product de wrijvingseigenschappen van de motorolie niet verandert.


iKenteken app van VWE op nummer één

IkentekenVWE introduceerde 27 juli 2011 iKenteken als app in de App store van Apple. Binnen de afgelopen dagen werkte iKenteken zich op tot de meest gedownloade app in de Nederlandse mobiele app store.

De app van VWE is kosteloos te downloaden en biedt voertuiginformatie op basis van een door de gebruiker in te voeren kenteken.

iKenteken biedt informatie over tenaamstelling, vermogen, massa, APK-vervaldatum, brandstofverbruik, milieugegevens, wegenbelasting en BPM. Zowel voor autobedrijven als voor consumenten is de app een hulpmiddel om ter plekke snel toegang te hebben tot informatie over te kopen of in te ruilen auto. iKenteken is er naast personenauto’s ook voor bedrijfswagens, vrachtwagens, motorfietsen, scooters, bromfietsen, campers, caravans, aanhangers en opleggers.


Modellen waarin E10 wel getankt mag worden zijn:

 • Alle benzine modellen met MPI motor. (benzine inspuiting)

Modellen waarin E10 niet getankt mag worden zijn:

 • Alle benzine modellen met GDI motor. (directe benzine inspuiting)
 • Alle benzine modellen met carburateur motor.

Voor Mitsubishi eigenaren met een model met GDI- of Carburateur-motor adviseren wij wanneer er geen "gewone" euro 95 verkrijgbaar is, super plus oftewel octaan 98 te tanken.

E10 brandstof

 

Wat klanten over Nijman vertellen:

Algemeen nieuws

 • Autobedrijf Nijman B.V. - Uw Mitsubishi-dealer in de regio
 • Autobedrijf Nijman B.V. - Uw Mitsubishi-dealer in de regio
 • Autobedrijf Nijman B.V. - Uw Mitsubishi-dealer in de regio
Standaard zorgeloos scooter rijden