Historie

Na jaar 2009 is Adri Nijman naast zijn autobedrijf gestart met de reparatie, in- en verkoop van nieuwe en gebruikte scooters en brom- , snorfietsen. In de showroom staan thans een drietal merken waaronder, SYM, KYMCO en DERBI. Ook een verkooplijn van accessoires,oliën en helmen zijn in de showroom te vinden

Sym staat voor SanYang Motorcycle en is een Taiwanese producent van scooters en motorscooters. Sym valt op door haar focus op kwaliteit en interessant geprijsde modellen. Eigenlijk kun je Sym samenvatten door te zeggen dat ze veel scooter leveren voor weinig geld. Verwacht bij Sym dan ook geen scootermodellen met allerlei toeters en bellen maar juist scooters die perfect doen waarvoor ze gemaakt zijn: rijden en nog eens rijden. Met modellen als de Mio, de Fiddle en de Orbit scoren ze met praktische scooters die goed ogen en kwalitatief helemaal voor elkaar zijn.

Showroom

In de showroom staan ook diverse modellen van Kymco die net als Sym ook uit Taiwan komt. Ook Kymco valt op door het leveren van kwalitatief hoogwaardige scooters voor een relatief scherpe prijs. De Nederlandse importeur van Kymco werkt overigens zeer hecht samen met de fabriek in Taiwan. De distributie van Kymco in Nederland loopt dan ook zeer geolied. Met modellen als de extreem populaire Agility, Sento, Super 8, People S en de grote jongens New Dink en Grand Dink heeft Kymco een prachtige brede lijn in huis.

Speciaal voor de schakelbrommer lijn heeft Nijman gekozen voor het dealerschap van Derbi, Derbi levert slechts een beperkte lijn scooters waarbij vooral de GP 1 Open een opvallende en populaire verschijning is. Daarnaast zijn ze erg sterk in het maken van bloedmooie schakelbrommers onder de naam Senda.

Al met al de moeite waard om te komen kijken als u opzoek bent naar een brommer of scooter. De meeste modellen zijn zowel in brom als snor uitvoering verkrijgbaar. De bromfietsen/scooters mogen 45km per uur en daarbij is het dragen van een helm verplicht. Bij de snor uitvoering, is er geen helmplicht deze mogen 25km rijden.

Op dit moment levert Nijman Scooterpoint nog geen elektrische scooters. Waarom niet, zult u zich afvragen. Voordat u wellicht zult denken dat wij iets tegen elektrische scooters hebben of niet kunnen leveren, willen wij dit direct ontzenuwen. Wij denken dat elektrische scooters een grote toekomst voor zich hebben. Sterker nog, wij volgen de ontwikkelingen in elektrische scooters op de voet. Onze conclusie is dat momenteel elektrische scooters kwalitatief nog niet voldoen aan de behoefte van de moderne consument. De nadruk in voorgaande zin ligt echter op het woordje “nog”, want laat dat duidelijk zijn, het zal niet lang meer duren of de bestaande problemen zullen worden opgelost en dan heeft de elektrische scooter echt veel te bieden en zal deze ook in onze showroom komen te staan.

Wat klanten over Nijman vertellen:

Historie

  • Autobedrijf Nijman B.V. - Uw Mitsubishi-dealer in de regio
  • Autobedrijf Nijman B.V. - Uw Mitsubishi-dealer in de regio
  • Autobedrijf Nijman B.V. - Uw Mitsubishi-dealer in de regio
Standaard zorgeloos scooter rijden