Over Scooterpoint Borculo

ScootershowroomNijman bv is een bedrijf dat inmiddels meer dan 40 jaar bestaat. Als erkend BOVAG bedrijf staan wij borg voor service en kwaliteit. Naast het ons zo vertrouwde merk Mitsubishi leveren wij sinds kort dezelfde mate van service en kwaliteit  voor gemotoriseerde tweewielers. De ervaring is er nog niet, maar wel de feeling met motoren, scooters en brommers. Al onze medewerkers hebben namelijk in zekere zin iets met deze tweewielers te doen gehad of rijden er tot op de dag van vandaag nog op.

In 2009 is Nijman bv gestart met een bedrijfsactiviteit om aan de vraag naar meer en goedkopere mobiliteit van de huidige consument te kunnen voldoen. In een tijd dat de brandstofprijzen en belastingen alsmaar hoger worden, is er gezocht naar een adequate aanvulling van het autobedrijf. Naast de verkoop en onderhoud van auto’s is er nu ook de mogelijkheid om schakelbrommers en scooters te kopen en te laten onderhouden. Reparaties en onderhoud van bestaande scooters/brommers zijn geen probleem voor onze monteurs.

Showroom

Onder de naam SCOOTERPOINT NIJMAN zijn wij  dealer geworden van de merken:

  • SYM
  • DERBI
  • Peugeot Scooters

In onze showroom staan de meest gangbare modellen van deze merken opgesteld. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om een proefrit te maken met een aantal demomodellen.

Wat klanten over Nijman vertellen:

Over Scooterpoint Borculo

  • Autobedrijf Nijman B.V. - Uw Mitsubishi-dealer in de regio
  • Autobedrijf Nijman B.V. - Uw Mitsubishi-dealer in de regio
  • Autobedrijf Nijman B.V. - Uw Mitsubishi-dealer in de regio
Standaard zorgeloos scooter rijden