Camper onderhoud

Apk en camper onderhoud of reparatie in Borculo

Kom voor uw apk, camper onderhoud of reparatie langs bij onze garage in Borculo. Wij zijn een autogarage die kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan en daar ook actief naar handelt. U ontvangt vóór en na de apk, het onderhoud of de reparatie van uw camper in onze garage in Borculo een compleet overzicht van de verrichtte werkzaamheden. Zo heeft u altijd de garantie dat afspraak ook echt afspraak is!

Maak eenvoudig en snel een afspraak

Door middel van ons online afspraakformulier maakt u eenvoudig en snel een afspraak wanneer het u uitkomt.

Maak een afspraak

Een volledige apk en camper onderhoud of reparatie in Borculo

Campers zie je met regelmaat op straat verschijnen. Technisch gezien is het een grote bestelwagen waarop een kampeerunit geïntegreerd is. Na een lange periode van stilstaan in de winter moet de camper weer in perfecte staat zijn om veel kilometers in een keer te rijden. Dit vergt onderhoud en controle van de motor, de aandrijving, het onderstel, de banden en de remmen. In de speciaal ingerichte werkplaats voor campers tot 3500 kilogram kan dit bij autobedrijf Nijman uitgevoerd worden. De apk (indien van toepassing) is daarnaast ook geen probleem. Wij zorgen er graag voor dat u een zorgeloze vakantie heeft.

Wij vinden de oplossing voor uw auto

Wist u dat u naast voor een apk, camper onderhoud en reparatie u ook in onze garage in Borculo terecht kunt voor onderhoud aan uw elektrische auto? Wij zijn een garage die veelzijdig is in het vinden van de juiste oplossingen voor verschillende soorten auto’s van diverse merken. Van personenauto’s tot bedrijfswagens en campers. En wist u dat wij ook cruise control in kunnen bouwen voor uw Ford Fiesta en een verzekering aanbieden? Kortom: wij helpen ieder type auto weer volledig en goedwerkend de weg op!

Contacteer ons

Heeft u interesse in apk, camper onderhoud of reparatie in onze garage in Borculo? Of heeft u aan de hand van de bovenstaande informatie andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u te allen tijde graag verder. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0545 – 27 32 35.