Mitsubishi specialist

Onderhoudsbeurt van uw Mitsubishi in Borculo

Wilt u binnenkort op reis gaan met uw auto, maar wilt u alvorens door middel van een onderhoudsbeurt in onze Mitsubishi garage in Borculo checken of uw auto nog in topconditie is? Wij zijn al sinds 1992 Mitsubishi specialist en hebben dan ook veel ervaring met dit merk opgebouwd. De trouwe rijders van het merk die zorgeloos willen blijven rijden zijn bij ons aan het juiste adres in Borculo voor een grote of kleine beurt in onze Mitsubishi garage.

Maak eenvoudig en snel een afspraak

Door middel van ons online afspraakformulier maakt u eenvoudig en snel een afspraak wanneer het u uitkomt.

Maak een afspraak

Een goede onderhoudsbeurt van uw Mitsubishi in Borculo

Om zorgeloos te blijven rijden zal de onderhoudsbeurt van uw auto op de juiste wijze uitgevoerd moeten worden in onze Mitsubishi garage in Borculo. Bijblijven in de techniek is een vereiste waarvan u bij ons verzekerd bent. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Elke monteur gaat diverse malen per jaar op training om de nieuwste technieken te beheersen.

Laat een kleine of grote beurt uitvoeren door de Mitsubishi expert

Eén van onze monteurs is ook in 2016 uitgeroepen als beste Mitsubishi monteur van Nederland en in 2017 de beste van Europa. In 2019 is hij derde geworden in de strijd om de titel ‘beste monteur’. Onze technische specialisten zijn zeer bedreven en hebben veel ervaring met het merk. De Mitsubishi’s met vierwielaandrijving zijn een van onze specialiteiten. Deze modellen behoeven specifiek onderhoud vanwege hun geavanceerde vierwielaandrijving.

Bij onze specialisten kunt u onder andere terecht voor een onderhoudsbeurt aan uw:

  • Electrische I-Miev
  • Hybride Outlander PHEV
  • Eclipse
  • ASX
  • SpaceStar
  • Lancer (EVO)

Met de originele Mitsubishi testapparatuur (MUT) worden alle computers en regelsystemen getest en gereset. Voor een kleine en grote beurt is Autobedrijf Nijman dé Mitsubishi specialist in Borculo.

Eén garage voor onderhoud aan alle automerken

Wist u dat u ook voor een onderhoudsbeurt aan uw bedrijf- of bestelwagen kunt langskomen in onze Mitsubishi garage in Borculo? Vanwege onze passie voor auto’s hebben wij veel kennis over de interne werking en motor van meerdere automerken. Dit geldt ook voor een kleine of grote beurt voor andere automerken bij onze Mitsubishi garage in Borculo.

Kom langs voor een onderhoudsbeurt bij onze Mitsubishi garage in Borculo

Heeft u een vraag met betrekking tot de onderhoudsbeurt van uw auto in onze Mitsubishi garage in Borculo in gemeente Berkelland? Of heeft u een vraag over een verzekering? Wij beantwoorden uw vragen graag. Vul hiervoor ons contactformulier in of bel naar 0545 – 27 32 35. Uiteraard bent u ook van harte welkom om voor een kleine of grote beurt een afspraak te maken in onze Mitsubishi garage in Borculo!