Auto onderhoud alle merken

Auto-onderhoud van alle merken in Borculo

Autobedrijf Nijman voorziet elk automerk van het juiste auto-onderhoud en een tijdige apk (autokeuring) in Borculo. U geeft aan wat het probleem is en na een grondige analyse lossen wij het voor u op. Betrouwbaarheid en eerlijkheid staat bij ons voorop en daarom ontvangt u vooraf en achteraf – indien gewenst – een uitgebreid uitleg welke werkzaamheden zullen plaatsvinden of hebben plaatsgevonden.

Maak eenvoudig en snel een afspraak

Door middel van ons online afspraakformulier maakt u eenvoudig en snel een afspraak wanneer het u uitkomt.

Maak een afspraak

Goed auto-onderhoud en betrouwbare apk-keuringen in Borculo

Met onze speciale computertester lezen en resetten wij tijdens het auto-onderhoud en de apk (autokeuring) in onze garage in Borculo bij vrijwel elk merk auto de eventuele storing die ligt opgeslagen in de computer. Dat geldt ook voor elektrische auto’s en campers. De reparatie die hieruit volgt is voor ons ook geen probleem. Bij kleine werkzaamheden krijgt u de mogelijkheid om te wachten en bij grote onderhoudsbeurten en reparaties krijgt u gratis een leenauto ter beschikking. Alleen de brandstof is bij gebruik van de leenauto voor uw rekening. Daarnaast raden wij aan om de airco in uw auto eens per jaar op een juiste werking te laten checken. Dit bespaart u op lange termijn meestal dure reparaties. Bij bijzondere reparaties zullen wij u altijd eerst op de hoogte stellen van de extra kosten.

Wachten was nooit eerder zo vermakelijk

Heeft u een afspraak gemaakt op een woensdagochtend voor auto-onderhoud of een apk (autokeuring) in onze garage in Borculo (gemeente Berkellend)? Dan is het misschien een leuk idee om naar de markt te gaan in het centrum van Borculo. Borculo in de gemeente Berkelland heeft een mooie en gezellige kern met tal van bezienswaardigheden zoals een brandweermuseum en een kristallenmuseum. Zo wordt het wachten op uw apk in Borculo nog eens een leuk uitje!

Neem contact op met ons

Heeft u vragen over auto-onderhoud of de apk (autokeuring) in onze autogarage in Borculo? Of wilt u meer weten over onze andere diensten? Wij helpen u te allen tijde graag verder. Neem contact op en bel naar 0545 – 27 32 35.