Bestel- en bedrijfswagens

Onderhoud van uw bedrijfswagen in Borculo

Laat het onderhoud van uw bedrijfswagen uitvoeren door autobedrijf Nijman in Borculo. Wanneer u kiest voor onderhoud bij autobedrijf Nijman, dan kiest u voor de nummer 1 monteur Mitsubishi diagnose specialist van Nederland en Europe. Uiteraard onderhouden wij ook andere automerken!

Maak eenvoudig en snel een afspraak

Door middel van ons online afspraakformulier maakt u eenvoudig en snel een afspraak wanneer het u uitkomt.

Maak een afspraak

Goed onderhoud van uw bedrijfswagen in onze garage in Borculo

Voor het onderhoud van uw bedrijfswagen is onze werkplaats in Borculo uitermate geschikt. Wij voeren onderhoud uit voor bedrijfswagens en bussen tot 3500 kg. Of ze nu hoog zijn en een imperiaal hebben of breed zijn en een  bakwagen of dubbellucht hebben, wij zorgen voor uitstekend onderhoud. Een apk-keuring laten uitvoeren is uiteraard geen probleem. Terreinauto’s met vierwielaandrijving zijn al meer dan 25 jaar één van onze specialiteiten. Deze auto’s hebben veelal afwijkend onderhoud nodig en specifieke kennis is hierbij geboden. Wij helpen u graag met het juiste advies. Bij onderhoud of reparatie kunt u gebruikmaken van onze extra service en een bestelbus lenen. Naast het uitvoeren van onderhoud leveren wij uw nieuwe of gebruikte bedrijfswagen en bus in onze garage in Borculo.

Wij helpen u graag

Heeft u een vraag over het onderhoud van uw bedrijfswagen in onze garage in Borculo? Of wilt u meer weten over onze airco service? Wij denken graag met u mee met het vinden van een passende oplossing. Bel naar 0545 – 27 32 35.