Uw professionele autobedrijf in Borculo

Kom langs bij autobedrijf Nijman in Borculo! Wij zijn een betrouwbare garage die nieuwe auto’s en occasions verkoopt. Daarnaast vinden wij eerlijkheid en persoonlijk contact belangrijk voor het creëren en tot stand houden van een duurzame relatie met de klant. Ofwel: een autogarage in Borculo die streeft naar de beste dienstverlening voor u!

Kies voor een veelzijdig autobedrijf in Borculo

Wanneer u kiest voor autobedrijf Nijman, dan kiest u voor de Mitsubishi autogarage in Borculo die veelzijdig is in zijn kennis en aanpak. U kunt bij ons terecht voor het herstellen en onderhouden van (elektrische) auto’s, bedrijfswagens en campers van alle automerken. Daarnaast kunnen we cruise control voor u inbouwen en de airco van uw auto een uitstekende servicebeurt geven.

Eerlijkheid stuurt het langst!

Alvorens wij starten met de reparatie of het onderhoud van uw auto in onze garage in Borculo ontvangt u van ons uitgebreide uitleg over de benodigde werkzaamheden. Zo krijgt u een goed overzicht van alle uitvoeringen en bij de eerstvolgende afspraak valt er door onze professionals precies te zien wat er voorheen is gedaan in onze autogarage in Borculo.