Cruise control Ford Fiësta

Cruise control in uw Ford Fiesta inbouwen

Autotechniek wordt steeds complexer en cruise control in een Ford Fiesta inbouwen klinkt dan ook makkelijker dan dat het is. Electrische-  en hybride technieken maken het voor sommige monteurs lastig als er zich een storing voordoet, maar niet voor ons. Voor diepgaande storingen bent u bij ons aan het goede adres. Met speciale diagnose apparatuur lezen wij de autocomputer uit en beginnen aan een systematische volgorde van diagnose stellen tijdens het inbouwen van cruise control in uw Ford Fiesta.

Maak eenvoudig en snel een afspraak

Door middel van ons online afspraakformulier maakt u eenvoudig en snel een afspraak wanneer het u uitkomt.

Maak een afspraak

Een uitstekende cruise control voor uw Ford Fiesta laten inbouwen

Tijdens de werkzaamheden van het inbouwen van de cruise control in uw Ford Fiesta leggen we contact via een internetverbinding met de fabriekscomputer van het desbetreffende merk om de juiste data te lezen en/of te programmeren. Ook software updates en technische handleidingen van het specifieke model auto worden op deze wijze door ons gelezen. Nieuwe componenten zoals een nieuwe EGR- of gasklep moeten ingelezen worden in de autocomputer. Ook bestelt u bij ons een nieuwe contactsleutel van vrijwel elk merk auto met of zonder afstandsbediening bij en wordt het door ons geprogrammeerd. Het is zelfs mogelijk om een originele cruise control voor bijvoorbeeld een Ford Fiesta (vanaf 2017) te laten inbouwen en programmeren. Bijvoorbeeld bij een model waarvan de bediening in het stuurwiel zit. Bij diverse auto’s is het programmeren van de computer nodig, omdat er een stekkerdoos van de trekhaak ingelezen moet worden. Wij kunnen dit volledig voor u verzorgen inclusief het monteren van de trekhaak. Een simpele meting van de capaciteit van de batterij van uw elektrische auto is ook mogelijk.

Airco service

Naast het inbouwen van cruise control in uw Ford Fiesta kunt u ook bij ons terecht voor een complete airco service van uw auto. Hierbij wordt uw airco gecontroleerd en waar nodig gereinigd of gerepareerd. Met behulp van de airco service in onze garage in Borculo verhelpen wij alle problemen van uw auto-airconditioning. Nare luchtjes uit de airco of een defecte airconditioning zijn straks verleden tijd en u geniet binnen korte tijd weer van schone lucht in uw auto. Het inbouwen van cruise control in uw Ford Fiesta maakt het autorijden weer plezierig voor u! Wist u overigens dat wij ook een verzekering aanbieden?

Neem nu contact op

Heeft u vragen over het inbouwen van cruise control in uw Ford Fiesta? Informeer bij ons als u vragen heeft over een storing of meer wilt weten over het programmeren of onderhouden van een component aan uw auto of camper. Wij helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen. Bel naar 0545 – 27 32 35.