zoekopdrachten

Zoekopdracht auto

Bent u op zoek naar een andere (gebruikte) auto? En heeft u tussen ons overzicht van occasions (of op welke andere plek dan ook) nog niet gevonden wat u zoekt? Door bij AutoNijman in Borculo een zoekopdracht te plaatsen, vergroot u de kans dat u alsnog uw droomauto gaat vinden. Wij helpen u namelijk graag bij uw zoektocht naar de voor u geschikte auto.

Wij doen het voorwerk wel
De zoektocht naar een nieuwe auto kan soms best ingewikkeld en lastig zijn. U kijkt op internet, gaat naar verschillende autogarages… toch lijkt het erop dat u telkens niet te zien krijgt wat u graag wilt. Met behulp van een zoekopdracht bij AutoNijman in Borculo kunt u een goede en belangrijke stap zetten om wel het juiste voertuig te vinden. Als u uw autowensen aan ons doorgeeft, gaan wij voor u verder zoeken. Voordeel is dat we vaak wat vlugger in kaart hebben welke auto’s verkocht gaan worden. Logisch, want we zijn nu eenmaal zelf in de autobranche werkzaam. En beschikken over een uitgebreid netwerk waar we gebruik van kunnen maken.

Ook nieuwe auto’s zoeken
Geef de specificaties en uw verlanglijst door en we gaan aan het werk voor u. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Wilt u een compleet nieuwe auto? Ook dan kunt u ons inschakelen en een zoekopdracht meegeven. Wij nemen het zoekwerk bij u graag uit handen met als resultaat dat u een betrouwbare auto vindt. En uiteraard voor een eerlijke en tegelijkertijd scherpe prijs.

Wanneer u uw wensen aan ons doorgeeft, helpen wij u zoeken naar uw nieuwe auto. Verstuur uw gegevens inclusief uw wensen via het onderstaande contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of kom een keer langs in onze showroom zodat we alles samen rustig kunnen bespreken. U kunt uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen via 0545 - 27 32 35