Private lease

Private lease

Wilt u ook een auto kopen bij AutoNijman maar beschikt u niet over genoeg geld om die aankoop te kunnen doen? U kunt bij ons als particulier ook terecht voor een private lease oplossing. U legt dan geen groot bedrag ineens voor de auto neer, maar betaalt iedere maand een vastgesteld bedrag. Makkelijk toch?

Wat is private lease?
Als u via private lease een auto leaset, dan huurt u de auto in feite. De auto wordt eigendom van de betrokken leasemaatschappij en als de looptijd van het contract voorbij is, levert u het voertuig weer gewoon in. Omdat u nu een vast bedrag betaalt per maand heeft u verder helemaal geen omkijken meer naar bijvoorbeeld de kosten van de autoverzekering, de motorrijtuigenbelasting of het periodieke onderhoud. Alleen tanken is iets wat u zelf nog dient te betalen. Bij het maken van uw contract spreekt u een x aantal kilometers af waarvan u denkt dat u dat op jaarbasis gaat rijden. En met de fiscale bijtelling heeft u ook niets te maken, aangezien u de auto niet leaset via uw werkgever.

Private lease regelen via AutoNijman in Borculo
Wij bieden onze particuliere klanten ook de mogelijkheid van private lease aan. Wij hebben de samenwerking gezocht met een gespecialiseerd bedrijf in autolease. We geven u vooraf een goed beeld van welke service allemaal bij de autolease is inbegrepen en wat voor u de vaste maandelijkse kosten zijn. Wel zo duidelijk toch? 

En het mooie is: uw auto blijft in onderhoud bij uw vertrouwde AutoNijman garage in Borculo.

Ook interesse wat er bij ons mogelijk is op het gebied van private lease? Wilt u meer informatie over wat private lease via AutoNijman inhoudt? Kom dan in contact met ons en we voorzien u vervolgens van een heldere lease-offerte.