Onderhoud camper Borculo

APK en onderhoud campers

Veilig en met een goed gevoel op pad gaan
Wanneer u met uw camper op vakantie gaat dan is het belangrijk dat de camper veilig en betrouwbaar is. Een goede, regelmatige onderhoudsbeurt van uw camper is daarvoor een vereiste. Wij verzorgen het jaarlijks onderhoud en APK aan uw camper, maar ook voor specialistische reparaties bent u bij ons aan het juiste adres.

Onderhoud
Heeft u een camper en heeft deze onderhoud nodig of moet deze gekeurd worden? Kom dan naar CarProf Nijman in Borculo, want wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud en de APK van campers. We beschikken over een professionele werkplaats waar een team van deskundige medewerkers klaar staat om u service op maat te bieden. Of het nu gaat om periodiek onderhoud, een keuring of een reparatie: voor al dit soort werkzaamheden aan uw camper bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor het onderhouden van uw personenauto of bedrijfswagen.

Belang van regelmatig onderhoud
Net als bij een auto is ook onderhoud aan uw camper enorm belangrijk. Op die manier voorkomt u defecten en ongemakken onderweg, zodat u elke dag veilig de weg op kunt. Periodiek onderhoud zal de levensduur van uw camper dan ook flink verhogen.

Kom ook eens langs in onze werkplaats, want wij weten precies wat we moeten doen om uw auto of camper weer veilig de weg op te sturen. En speciaal voor campers en bedrijfswagens beschikken wij over een extra grote brug, zodat we de werkzaamheden op de juiste manier kunnen uitvoeren.

Is het al weer even geleden dat uw camper onderhouden is? Of weet u dat nu het moment gekomen is voor een kleine of grote beurt? Neem dan contact met ons op of maak online een afspraak. Dan kunnen wij vervolgens aan de slag met het onderhoud van uw camper.